If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сложих 100-ватови крушки на късите светлини.Според вас това ще създаде ли проблем и ако ,да, КАКЪВ?Релето може ли да гръмне? Аз ще пускам фаровете само извин градско където ще има по-голямо охлаждане - Е разбира се ,че и вечер...........!
Колега, на времето, преди около 14 години, имах едно Уно и аЗ му сложих такива крушки, релето не гръмна , ма ми се стопи ключа на светлините
Щото уно-то няма реле за късите а минава директно през ключа
Това за охлаждането важи само за фаровете а те жиците в купето може да ти греят. По принцип не е добре според мене а и пласмасата пред фара ще ти потъмнее със сигурност. Сложи по добре Филипс + 50% повече светлина и това ще е максимума на фаровете ти освен ако не сложиш ксенон
аз лично бих те напсувал и то с основание ако караш срещу мен с тези крушки
Аз бих го пребил Ма имам по добра идея ше му вкарам ксенонов удар в очите да видиме другия път кво ше сложи
Е сега вече ще ги махне ...
Колега, ако не са добре регулирани фаровете и 200W да сложиш пак няма да виждаш хубаво
Сложи ФИЛИПС-а, който ти казва Гиги и ще заспи колата Аз с такъв съм карал и наистина беше ден, а и не заслепявах останалите
Сложи ФИЛИПС-а, който ти казва Гиги и ще заспи колата Аз с такъв съм карал и наистина беше ден, а и не заслепявах останалите
Бате, аз съм с такива и да ти кажа ефекта е почти нулев, проблема на мойта конкретно е скапани фарове (предполагам рефлектори), а знам и от други от форума, че не съм единствен...
Тялото ако е зле, крушката не помага.
sigpic === 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 === If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Бате, аз съм с такива и да ти кажа ефекта е почти нулев, проблема на мойта конкретно е скапани фарове (предполагам рефлектори), а знам и от други от форума, че не съм единствен...
Тялото ако е зле, крушката не помага.
Рефлектора изглежда добре ,но деба и лампите ич не светят бе.Регулирал съм светлините късите ми светят на 1 ниво и като превключа на дълги 1-ния ми свети в небето другия е добре.Няма да ям бой щото ще си сложа ФИЛИПСА-има ли такива с 50 %повече светлина че намерих само 30+ и къде ги има ако има?Колко струва рефлектор и от къде?-или цял фар трябва де се вземе(което няма да направя)
P.S.Брей много нервен тоя народ бе направо ме закопахте
Рефлектора изглежда добре ,но деба и лампите ич не светят бе.Регулирал съм светлините късите ми светят на 1 ниво и като превключа на дълги 1-ния ми свети в небето другия е добре.Няма да ям бой щото ще си сложа ФИЛИПСА-има ли такива с 50 %повече светлина че намерих само 30+ и къде ги има ако има?Колко струва рефлектор и от къде?-или цял фар трябва де се вземе(което няма да направя)
P.S.Брей много нервен тоя народ бе направо ме закопахте
това, което се сещам аз, е че 156цата е с пластмасови "стъкла" на фаровете, които много потъмняват и матират с времето (което е признак че не са чупени, следователно не е удряна колата де)
та четох в тук нещо, което може да е от полза на собствениците на 156ци
освен това мини на реглаж разбира се
Филипс НайтГайд, може да видиш на моите колеги Bladerunner и Teddy колко пари са им стрували и къде, и двамата са доволни
късмет
а за нервите, те са характерна черта на собственика на macchina nevroza
Пастирането може да ти го направи всеки един бояджия. Аз съм го правил това на няколко коли, като цената беше нещо от рода на 5-10 лв. за двата фара.
Възможно е и след тази операция фаровете обаче да не светнат.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Пастирането може да ти го направи всеки един бояджия. Аз съм го правил това на няколко коли, като цената беше нещо от рода на 5-10 лв. за двата фара.
Възможно е и след тази операция фаровете обаче да не светнат.
Как така може да не светнат??????????????????????? Каква е причината
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Ако са прецакани рефлекторите(колко и зле да са прецакани)пак ще свети,но по-слабо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment